TILBUDDET GÆLDER KUN PÅ SJÆLLAND FORELØBIGT

Vi tilbyder antistof og antigen test på arbejdspladsen

Få virksomhedens medarbejdere testet sikkert og hurtigt på arbejdspladsen af vores dygtige sundhedsmedarbejdere. Vi har nogle af markedets bedste antistof og antigen tests, der viser resultat efter blot 15 minutter.

Antigen testen viser præcist om en medarbejder er smittet her og nu, hvorimod antistof testen viser om medarbejderen har været smittet, og derfor sandsynligvis er immun overfor ny smitte.

Vi kører overalt på Sjælland – og du kan få meget mere at vide ved at ringe til Niels Kristian Bitsch på telefon +45 60 17 46 15. Du kan også skrive til os på info@ewmedico.com.

Antigen Test

Testen udføres med en vatpind, der bliver ført ind i næsen og derfra ned bagerst i svælget. Herefter afsættes det indsamlede stof på testkassetten, og 15 minutter senere får du svar.

Antistof test

Antistoftesten er en fingerprik test, hvor en dråbe blod placeres på testkassetten og 15 minutter senere får man svar om hvorvidt man har haft coronavirus og til dels om man har det nu.

Hvordan foregår det?

Når du har lavet en aftale med os om en testdato, kommer vores sundhedspersonale til virksomheden. De medbringer alt, der skal anvendes, og bliver indtil alle er testet – sværere er det faktisk ikke.

Prisoversigt

Priserne for Antigen og Antistof test er de samme. Hvis virksomheden gerne vil have foretaget begge test fratrækker vi 50% på test nr. 2. Har din virksomhed specielle ønsker eller behov, er vi fleksible i forhold til at sammensætte en god løsning. For tiden tester vi kun virksomheder med over 50 medarbejdere.

50-100 medarbejdere

35000per medarbejder
  • Gælder kun på Sjælland

100-500 medarbejdere

30000per medarbejder
  • Gælder kun på Sjælland

500-1000 medarbejdere

27500per medarbejder
  • Gælder hele Danmark